Legal certainty

Rechtszekerheid

Zorg voor bescherming door te voldoen aan normen en wetten - met minimale aansprakelijkheidsrisico's.

Integrative occupational safety

Integratieve arbeidsveiligheid

Van wettelijke kaders tot risicobeoordelingen en praktische pandemieplanning - behandel gezondheid en veiligheid op het werk als een holistisch onderwerp.

Flexible use

Flexibel gebruik

Op elk moment toegang tot uw documenten, ongeacht locatie of afdeling, en naleving van protocollen voor veiligheidsmachtigingen.

Work efficiently

Werk efficiënt

Creëer duidelijke verantwoordelijkheden en soepele workflows - dit bespaart tijd en biedt zekerheid.

COVID-19: Mobiele checklists

Reageer snel en flexibel op iedere situatie met de Quentic App. Krijg toegang tot bestaande formulieren of maak uw eigen COVID-19 checklists. De formulieren zijn snel ingevuld via de smartphone - zelfs zonder een app login.

Sjablonen volgens uw behoeften: Maak of pas sjablonen aan volgens uw organisatorische behoeften met de formuliereditor.

Gebruiksvriendelijke interface: Kies uit verschillende elementen en ontwerp uw formulieren eenvoudig aan de hand van drag & drop.   

Zichtbaarheid en bewerkingsrechten: Bepaal wie wordt opgenomen en op welke manier.

Directe rapportage voor contractanten: Ook onderweg zijn formulieren toegankelijk zonder app login via een link of QR-code.

COVID-19: Risicobeoordelingen

Quentic biedt u ondersteuning bij het snel en gestructureerd opstellen van risicobeoordelingen voor Corona. Zo kunt u meteen de juiste maatregelen voor infectiebestrijding treffen!

Identificeer gevaren: Leg op gestructureerde wijze informatie vast over apparatuur, activiteiten, ergonomie en mentale belasting.

Voorschriften in één oogopslag: Koppel automatisch de toepasselijke wettelijke normen en verplichtingen, evenals de bedrijfsinstructies.

Beschermende maatregelen: Leid de noodzakelijke maatregelen rechtstreeks af in Quentic.

Informatie via app: Verstuur HSE-informatie via smartphone om gegevens centraal te evalueren en te verwerken.

COVID-19: Gebruiksaanwijzingen

Voldoe aan uw plicht om een bedrijfsactieplan voor infectiebestrijding te ontwikkelen. Met Quentic kunt u eenvoudig de bijbehorende werkinstructies voor uw medewerkers opstellen!

Gemakkelijk in gebruik: bewaar al uw relevante inhoud in het overzichtelijke invoerscherm.

Aandacht voor symbolen: Regelgeving, verbod, waarschuwing? Gebruik gestandaardiseerde informatiesymbolen.

Taken uitgevoerd, tijd bespaard: Met slechts enkele muisklikken is uw document klaar voor afdrukken of digitale verzending per e-mail.

Up-to-date en transparant: Verantwoordelijkheden, termijnen en verificatie - uw documenten zijn altijd up-to-date.

COVID-19: Online instructies

Om de gezondheid te beschermen, dienen bedrijven te zorgen voor instructies en actieve communicatie over het COVID-19 risico. Met Quentic kunnen uw instructies online worden gestructureerd en kunnen de regels voor fysieke afstand worden nageleefd!

E-learning: Geef flexibel en gemakkelijk les, ongeacht tijd en plaats.

Externe bedrijfsinstructies: Maak instructies in verschillende talen mogelijk zodat deze op de gastterminal of zelfs offline kunnen worden uitgevoerd.

Importfunctie: Zet uw bestaande leerinhoud en diareeksen eenvoudig over naar het systeem.

Register van Instructies: Quentic registreert automatisch verworven kwalificaties. Bewijs van voltooiing is gegarandeerd.

Awards en onderscheidingen

Aangescherpte voorschriften voor gezondheid en veiligheid op het werk

De COVID 19-pandemie houdt bedrijven wereldwijd al maandenlang voor een grote organisatorische uitdaging. Er zijn speciale maatregelen nodig om de gezondheid van de werknemers te beschermen en tegelijkertijd alle operationele diensten te kunnen blijven verlenen.

Onze softwareoplossing voor gezondheid en veiligheid op het werk tijdens de pandemie

Een centraal aangestuurd online platform zorgt ervoor dat u flexibel kunt reageren op de aangescherpte eisen en dat u alle maatregelen eenvoudig kunt coördineren! Quentic is uw softwareoplossing voor integratieve arbeidsveiligheid ter voorkoming van COVID-19.

Of het nu gaat om Corona-gerelateerde risicobeoordelingen, bedrijfsinstructies of flexibele online uit te voeren aanwijzingen, - deze taken zijn eenvoudig te vervullen met de Quentic softwaremodules Health & Safety en Online instructies. Met Quentic Legal Compliance en Risks & Audits heeft u bovendien alle wettelijke eisen snel in beeld: Zo kunt u bijvoorbeeld pandemie-checklists maken en daaruit de noodzaak tot actie afleiden voor uw operationele planning en het concept voor beschermingsmaatregelen tegen infecties. De verantwoordelijken kunnen direct worden betrokken en vanuit hun thuiskantoor actie ondernemen!

In het geval van een Covid 19 melding of het vermoeden daarvan, zijn snelle acties en duidelijk gedefinieerde processen noodzakelijk. Met de Quentic Incidenten & Observaties softwaremodule kunnen incidenten direct in de software worden gemeld. Voor elke melding wordt vooraf een procesketen gedefinieerd en deze verschijnt in real time op het Quentic dashboard. Voor geavanceerde contactopvolging heeft Quentic een nieuwe functie geïmplementeerd waarmee met één klik bezoekerslijsten inclusief bezoektijden kunnen worden gegenereerd.

Rapportage onderweg

De Quentic App biedt extra flexibiliteit. Krijg toegang tot best practice formulieren (bijv. gevarenbeoordelingen of incidentenbeheer) of ontwerp korte checklists om uzelf te beschermen tegen COVID-19. Wilt u een klant of prospect bezoeken of hebt u gasten op locatie? Met een paar muisklikken creëert u een controleprotocol volgens de aanbevelingen van het Robert Koch Institute. De formulieren worden snel en gemakkelijk door alle betrokkenen ingevuld via smartphone en rechtstreeks doorgestuurd.

COVID-19: Maak gratis kennis met de Quentic software

X