Quentic 12.3: Volledig ingericht voor legal compliance-audits

29-06-2020

Versie 12.3 van het Quentic-platform is nu beschikbaar en bevat allerlei nieuwe functies. De nadruk is gelegd op het versterken van het legal compliance-aanbod binnen het systeem: Dankzij een nieuwe content interface kan nu kant-en-klare juridische content worden overgezet naar Quentic en naadloos worden geïntegreerd in juridische audits, waardoor gestructureerde evaluaties mogelijk worden gemaakt. Daarnaast heeft de Quentic App een belangrijke update gekregen om gebruikers te enthousiasmeren voor een beter design en gebruiksvriendelijkheid. Quentic Analytics levert uitgebreide real-time HSE-dashboards voor zowel het platform als de app. 

RegScan-interface voor legal content

De nieuwe RegScan-interface is een uitbreiding van de huidige mogelijkheden om reguliere en automatische legal content updates te integreren in het Quentic-platform. Deze toevoeging zorgt voor een enorme verbetering van het bijhouden van een internationaal register van wettelijke normen en verplichtingen. RegScan levert content voor HSE regelgeving uit meer dan 230 jurisdicties wereldwijd, elk opgenomen in zowel de toepasselijke moedertaal als de Engelse vertaling. Met meer dan 30 jaar ervaring in het veld en een wereldwijd netwerk van juridische experts is RegScan een gerenommeerde Quentic-partner.

Legal compliance: eenvoudige audits

Wie werkzaam is in de wereld van HSE dient de vele wettelijke voorschriften en de voortdurende veranderingen daarvan bij te houden. Tevens moeten deze mensen ervoor zorgen dat de wettelijke verplichtingen die daaruit voortvloeien, worden herzien en naar behoren worden uitgevoerd om compliance in het bedrijf te garanderen. Legal compliance audits zijn een belangrijk onderdeel van dit proces en versie 12.3 van het Quentic Platform staat deze audits specifiek toe. Het duidelijk gedefinieerde auditproces garandeert betrouwbare statusrapporten over de huidige naleving van het bedrijfsniveau, waardoor acties direct kunnen worden uitgevoerd.

Nieuw design voor de Quentic App

De Quentic App, die gebruikers snel HSE-taken onderweg laat uitvoeren, biedt met de versie 3.0-update een opvallend voordeel: Dankzij de resultaten van een uitgebreide analyse over het gebruiksgemak werd de structuur en de navigatie aanzienlijk verbeterd. Het nieuwe designconcept biedt een eenvoudiger overzicht en legt de optimale basis voor het introduceren van nieuwe functies in de toekomst. Dankzij de aanpasbare homepage krijgt de gebruiker snel toegang tot formulieren, documenten en meldingen die vaak worden gebruikt.

Het bijhouden van HSE-resultaten met Quentic Analytics

Quentic Analytics is de oplossing voor het in kaart brengen van huidige ontwikkelingen en trends uit de HSE-indicatoren van het bedrijf. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de database van het Quentic-systeem om gerichte gegevens voor analyse aan te bieden, met een snelle en eenvoudige toegang voor managers in alle lagen. De standaard KPI's, evaluaties en grafieken zijn verder geoptimaliseerd en nieuwe toepassingsgebieden zijn uitgebreid. Uitgebreide Analytics-dashboards voor het Quentic Platform en de App zijn nu beschikbaar en bieden een meer gedetailleerde kijk op verschillende belangrijke onderwerpen, zoals incidenten, instructies en duurzaamheidsindicatoren.