Quentic lanceert HSE-Forum Europe voor internationale specialisten

21-07-2021

HS2E-Forum Europe | Online
Quentic User Meeting op 30 september 2021. Het uitwisselen van kennis en ervaring, best practices en ideeen.

Maak kennis met Spraakmakende sprekers en internationale specialisten tijdens het HS2E-Forum Europe | Online 

Quentic is een toonaangevende leverancier van software en diensten voor arbeidsveiligheid, milieu- en duurzaamheidsmanagement. Meer dan 800 bedrijven hebben er al voor gekozen om hun HSE- en MVO-beheer te versterken met het Quentic Platform en de App.

Op 30 september 2021 vindt  het HS2E-forum plaats. Het event wordt georganiseerd door softwareleverancier Quentic. De genodigden bestaan grotendeels uit gebruikers van de software, HSE experts en uiteraard ook de Quentic business partners.  
Alle aspecten van HSE worden gedurende de conferentie behandeld. Spraakmakende sprekers van over de hele wereld delen hun kennis en inzichten over de laatste ontwikkelingen op gebied van Gezondheid, Veiligheid, Duurzaamheid en Milieumanagement (HS2E). Het doel van de conferentie is om uitwisseling van kennis en ideeën in het internationale netwerk te bevorderen. Bovendien is er na afloop gelegenheid om virtueel kennis te maken het Quentic team hun partners en software.

Interessant en leerzaam

Ook voor deze online editie is het Quentic gelukt om een interessant, leuk en leerzaam programma samen te stellen. Het HS2E-Forum zit vol live sessies, best practices, netwerken en debatten rond veiligheid. Hoogtepunten van het programma zijn onder andere:

  • Key Note on Safety Culture, Davide Scotti, Hoofd HSE Cultuur, Communicatie & Training, Saipem; Algemeen Secretaris Stichting Leiderschap in Gezondheid & Veiligheid (LHS)
  • Behavioral Safety for Culture Change door Prof. Christoph Bördlein, BBS expert en professor aan de Hogeschool Würzburg-Schweinfurt, Duitsland
  • Digitale technologie en duurzaamheid: de  voordelen door Isidora Díaz Heredia, Chief Sustainability and HSE Officer, Parques Reunidos Group
  • Working in the New Normal: Best Practice Online door Stefan Meister, Managing Director van intercultures, specialist voor virtueel leiderschap, auteur van "Closeness at a Distance"

Het Quentic team, bekende sprekers van overal ter wereld, werkzaam in de HSE wereld en het bedrijfsleven, zullen actuele trends en inzichten delen met de bezoekers. Ook is er ruimte om kennis te maken met Quentic’s partners op hun virtuele stands.

Bouw aan jouw netwerk 

Meer informatie vindt u hier: https://www.hs2e-europe.com Meld je aan voor 31 juli en ontvang € 99,- vroegboekkorting. Je betaalt slechts € 149,- excl. BTW.

Afbeeldingen

HS2E-Forum Europe | Virtual Event
RGB | JPG | 1200x800 Px | Source: Quentic GmbH 

Over Quentic 

Quentic is een van de toonaangevende leveranciers van Software as a Service (SaaS) in de Europese HSE- en CSR-markt. Op het hoofdkantoor in Berlijn, Duitsland, werken 250 mensen, terwijl het bedrijf ook vestigingen heeft in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Finland, Zweden, Denemarken, België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië. Ruim 800 klanten hebben voor hun HSE- en CSR-management gekozen voor de softwareoplossingen van Quentic.  

De online software bestaat uit tien afzonderlijke, combineerbare modules: Health & Safety, Risks & Audits, Incidenten & Observaties, Gevaarlijke Stoffen, Control of Work, Legal Compliance, Online instructies, Processen, Milieu management en Sustainability. Met kant-en-klare opleidingen en risico-evaluaties in combinatie met de modules Health & Safety en Online instructies ondersteunt Quentic momenteel talrijke ondernemingen bij de implementatie van nieuwe arbeidsveiligheidsstandaarden ter bestrijding van de COVID-19-pandemie. Het Platform ondersteunt complete managementsystemen conform ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001. 

 

X