EcoIntense breidt zijn managementteam uit voor internationale groei

07-12-2017

De softwarespecialist EcoIntense versterkt zijn management-team met een Chief Financial Officer (CFO) en een Chief Sales Officer (CSO). Beide posities worden in het kader van de internationale groei van de onderneming nieuw opgezet.

Philipp E. Lederer (CFO)

Philipp E. Lederer (46) is al sinds 1 november werkzaam als CFO bij EcoIntense GmbH in Berlijn. Hij was daarvoor actief als CFO en bedrijfsleider bij Watchmaster. En daarvoor was hij Group CFO en Managing Director bij foodpanda. Aan het begin van zijn loopbaan was hij eerst werkzaam bij Morgan Stanley in Investmentbanking in Londen, New York en later als Managing Director in Frankfurt am Main. Hij studeerde aan de Universiteit St.Gallen (HSG), Zwitserland. In zijn nieuwe positie bij EcoIntense is Philipp E. Lederer niet alleen verantwoordelijk voor de afdelingen Financiën, Controle en Boekhouding, maar ook Mergers & Acquisition, investeerderscommunicatie en andere strategische thema's.

Mark Knill (CSO)

Mark Knill (49) is al sinds 15 november werkzaam als CSO bij EcoIntense GmbH in Berlijn. De van oorsprong Nederlander heeft meer dan 20 jaar beroepservaring in de verkoop van internationale software als service (SaaS) en cloudproducten van verschillende industrieën. In verschillende leidende posities was hij tot nu werkzaam bij bedrijven als Peoplexs, Markit Group en Talentsoft. Hij ondersteunde deze en andere ondernemingen op hun weg naar wereldwijde groei. In zijn functie als CSO is Mark Knill verantwoordelijk voor de uitbreiding van verschillende bedrijfsactiviteiten van EcoIntense.

EcoIntense heet sinds oktober 2018 Quentic. Wij hebben daarom ook de naam van de software EcoWebDesk gewijzigd in Quentic.

Philipp E. Lederer, Chief Financial Officer, EcoIntense GmbH

Mark Knill, Chief Sales Officer, EcoIntense GmbH