EcoIntense met twee nieuwe partners in Zwitserland

13-12-2017

Geelhaarconsulting en Neosys werken samen met de Berlijnse softwarespecialist

De Berlijnse softwarefabrikant EcoIntense GmbH werkt sinds eind november samen met twee sterke partners in Zwitserland - geelhaarconsulting GmbH en Neosys AG. De gebruikers van de EcoWebDesk-software voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid kunnen onmiddellijk gebruik maken van de know-how van beide gevestigde adviesbureaus. De webgebaseerde oplossing wordt hierdoor voor inhoudelijk advies over rechtsnormen, duurzaamheid en certificeringen nuttig aangevuld en er ontstaat zo een praktisch, volledig pakket voor ondernemingen die sterker willen zijn in hun naleving.

Geelhaarconsulting GmbH is een zelfstandig adviesbureau binnen het bereik van strategie- en organisatieontwikkeling. Het thema duurzaamheid is hier de belangrijke focus. De firma met zetel in Bern is vooral actief in Zwitserland voor particulieren en openbare instanties. Ze treedt als belangrijkste contactpersoon op voor het bedrijf in Zwitserland en zal toekomstige EcoWebDesk-klanten bij de invoering van de software helpen.

Het Neosys-team biedt diensten aan binnen het bereik van milieubescherming en -techniek, risicobeheer, sociale verantwoording, managementsystemen en wettelijke naleving. De onderneming combineert technische know-how met managementkennis en ondersteunt daarmee firma's, overheden en organisaties in Zwitserland en wereldwijd. Naast de hoofdzetel in Gerlafingen zijn er verdere vestigingen in Bern en Epalinges. Neosys adviseert EcoWebDesk-klanten in Zwitserland over technische vragen rond arbeids- en milieubescherming evenals wettelijke naleving.

EcoIntense heet sinds oktober 2018 Quentic. Wij hebben daarom ook de naam van de software EcoWebDesk gewijzigd in Quentic.