EcoIntense behoort tot de beste werkgevers van de ITK-branche

23-03-2017

Softwareproducent onderscheiden in branchewedstrijd

EcoIntense GmbH krijgt de onderscheiding 'Beste werkgever in de ITK 2017'. Het onafhankelijke Great Place to Work®-instituut onderscheidt de softwarefabrikant al voor de tweede keer dit jaar. Met EcoWebDesk, zijn onlineoplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid, behoort de Berlijnse onderneming tot de beste werkgevers in de informatie- en telecommunicatiebranche. "Deze onderscheiding maakt opnieuw duidelijk dat EcoIntense niet alleen regionaal tot de beste werkgevers behoort, maar ook in de ITK-branche zowel aantrekkelijk is voor medewerkers als sollicitanten", aldus Markus Becker, bedrijfsleider van EcoIntense GmbH.

De bevindingen uit de benchmarkstudie ontstonden op basis van een omvangrijke, anonieme enquête van medewerkers. Daarnaast werd het management ondervraagt over positieve maatregelen en aanbiedingen van personeelswerk. "De onderscheiding staat voor een goede en authentieke bedrijfscultuur die vooral waarden als vertrouwen, eerlijkheid, waardering en teamgeest hoog in het vaandel houdt," zegt Andreas Schubert, bedrijfsleider bij het Duitse Great Place to Work®-instituut, een internationaal onderzoeks- en adviesnetwerk dat ondernemingen uit zo'n 50 landen wereldwijd bij de opzet van hun op medewerkers gerichte bedrijfscultuur ondersteunt.

EcoIntense heet sinds oktober 2018 Quentic. Wij hebben daarom ook de naam van de software EcoWebDesk gewijzigd in Quentic.