Dr. Mario Lenz is de nieuwe CPO van Quentic

29-04-2019

Quentic breidt haar management team uit. Met ingang van 15 april is Dr. Mario Lenz de nieuwe Chief Product Officer (CPO). In deze rol is hij verantwoordelijk voor de productstrategie van Quentic; een toonaangevende software en service provider inzake Health, Environment, Safety (HSE) en Corporate Social Responsibility (CSR). Naast het softwareplatform en bijbehorende app beschikt Quentic over een sterk productportfolio met diverse content-services en datasynchronisatie voor de systemen van klanten.

”Het verheugt me zeer dat we Dr. Mario Lenz hebben voorgedragen als onze nieuwe CPO. Hij beschikt over uitstekende capaciteiten op het gebied van productmanagement en heeft sterke leiderschapskwaliteiten. Zijn veelomvattende expertise zorgt ervoor dat we onze internationale groeikoers verder kunnen uitbouwen”, aldus Markus Becker, CEO van Quentic.

Dr. Mario Lenz was voorheen werkzaam als Senior Vice President Product Management bij Market Logic Software AG. Hij heeft vele jaren ervaring als Chief Technology Officer (CTO) en Chief Operating Officer (COO) bij verschillende technologiebedrijven. Al meer dan tien jaar ligt de focus van zijn carrière vooral op productmanagement. Dr. Lenz studeerde informatica aan de Humboldt-universiteit in Berlijn en promoveerde in 1999 op het gebied van Artificiële Intelligentie.

Pers Beeldmateriaal

Persbericht

Dr. Mario Lenz is de nieuwe CPO van Quentic
PDF | 73 KB

Over Quentic

Quentic is een van de toonaangevende solution providers voor software as a service (SaaS) in de Europese HSE- en CSR-markt. Het bedrijf is gevestigd in Berlijn met 200 medewerkers in dienst en heeft vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Finland, België, Denemarken en Nederland. Meer dan 600 klanten versterken hun HSE- en CSR-beheer met behulp van Quentic softwareoplossingen. Het online platform bestaat uit acht afzonderlijk te combineren modules: health & safety , risks & audits, gevaarlijke stoffen, legal compliance, online instructies, processen, milieu management en sustainability. Quentic verbindt HSE- en CSR-actoren met elkaar en stimuleert betrokkenheid in het werkveld via de browser of app. Doordat werkzaamheden op verschillende afdelingen en locaties en in diverse landen elkaar overlappen, worden bedrijfsprocessen efficiënt aangestuurd volgens de wettelijke richtlijnen.

Quentic breidt haar management team uit. Met ingang van 15 april is Dr. Mario Lenz de nieuwe Chief Product Officer (CPO).