Flexibel uitbreidbaar

Met Quentic kiest u voor budgetbesparende software, die meegroeit

Certificering

Geschikt voor uw managementsystemen volgens ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001.

Rechtszekerheid

Bescherm uzelf. Maak het gemakkelijker dan ooit om aan normen en wetten te voldoen.

Browsergebaseerd

U heeft altijd toegang tot uw documenten, ongeacht de locatie.

Verhoog efficiëntie

Zorg voor heldere verantwoordelijkheden en vloeiende werkstromen: zo bespaart u tijd en geld.

Licenties

Quentic kan op maat gemaakt worden naar uw behoeften en kan ook op verschillende niveaus geïntegreerd worden in uw huidige management systeem - Quentic's licenties werken ook volgens dit modulaire concept. Hoe denkt u Quentic te gaan gebruiken, en welke taken en processtappen wilt u uw medewerkers makkelijker maken? We werken graag met u samen om te bepalen welke van onze software modules en diensten kunnen worden gecombineerd om het beste te voldoen aan uw individuele use case. Heeft u zowel het Quentic Platform als de Quentic App nodig, samen met ons Analytics Dashboard voor top-level management? Wilt u gespecialiseerde content bij het systeem geleverd krijgen? Er zijn veel mogelijkheden, en we willen ervoor zorgen dat u precies de juiste oplossing krijgt die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Kosten

Gebruik maken van Quentic's handige online aanbod (Software as a Service​​​​​​​) betekent dat u profiteert van het dubbele voordeel van maximale flexibiliteit en minimale investering. Met Software as a Service is er geen noodzaak voor hoge initiële investeringen of extra kosten voor systeembeheer. Begin direct zonder tijdrovend installatieproces en profiteer van maximale databeveiliging​​​​​​​ en beschikbaarheid.

Lage maandelijkse kosten maken Quentic bovendien een makkelijke keuze voor elk budget. Quentic is schaalbaar, toekomstbestendig, en zet maatstaven voor IT in de EHS sector.

"Of u nou een klein, middelgroot of groot bedrijf bent, de Quentic software biedt de juiste mogelijkheden voor elke grootte en kan meegroeien met uw organisatie. Ervaar het zelf met de standaard voor uw organisatiegrootte."

Henri Kympers
Head of International Sales

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X