• Flexibel uitbreidbaar

    Met Quentic kiest u voor budgetbesparende software, die meegroeit

Licentiemodellen

Hoe veel en welke licenties heeft uw bedrijf nodig? Quentic kan op verschillende manieren in uw beheersysteem worden geïntegreerd. Na keuze van de vakmodule en bepaling van de gebruikersgroep bepalen we samen met u het optimale gebruiksmodel, met uw individuele aantal en soort benodigde licenties. Naast de in de eerste plaats gebruikte SaaS-variant kan Quentic ook als Enterprise-oplossing op de eigen servers van een bedrijf worden gebruikt.

Kosten

Kies voor gebruik van Quentic in de handige online-variant Software as a Service, profiteer van maximale flexibiliteit en geringe kapitaalbinding: met de SaaS-oplossing vervallen zowel grote startinvesteringen als bijkomende kosten voor beheer en systeemspecialisten. Start direct zonder moeizame installaties en profiteer van maximale Gegevensveiligheid en beschikbaarheid. Lage maandelijkse kosten werken extra budgetbesparend. Quentic is flexibel schaalbaar, op de toekomst voorbereid en richt zich gestandaardiseerd naar moderne IT-oplossingen.

Of het nu een  PC, laptop of tablet - de innovatieve technologie van Quentic biedt u alle mogelijkheden die u nodig hebt.

"Kleine bedrijven, de middenstand of grote concerns, ons licentiemodel past zich flexibel aan uw behoeften aan en groeit voortdurend mee. Overtuig uzelf van de branchestandaard."

Mark Knill,
Chief Sales Officer (CSO)

Test Quentic 14 dagen gratis