Certificering

Geschikt voor uw managementsystemen volgens ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001.

Rechtszekerheid

Bescherm uzelf. Maak het gemakkelijker dan ooit om aan normen en wetten te voldoen.

Browsergebaseerd

U heeft altijd toegang tot uw documenten, ongeacht de locatie.

Verhoog efficiëntie

Zorg voor heldere verantwoordelijkheden en vloeiende werkstromen: zo bespaart u tijd en geld.

Licentiemodellen

Hoe veel en welke licenties heeft uw bedrijf nodig? Quentic kan op verschillende manieren in uw beheersysteem worden geïntegreerd. Na keuze van de vakmodule en bepaling van de gebruikersgroep bepalen we samen met u het optimale gebruiksmodel, met uw individuele aantal en soort benodigde licenties. Naast de in de eerste plaats gebruikte SaaS-variant kan Quentic ook als Enterprise-oplossing op de eigen servers van een bedrijf worden gebruikt.

Kosten

Kies voor gebruik van Quentic in de handige online-variant Software as a Service, profiteer van maximale flexibiliteit en geringe kapitaalbinding: met de SaaS-oplossing vervallen zowel grote startinvesteringen als bijkomende kosten voor beheer en systeemspecialisten. Start direct zonder moeizame installaties en profiteer van maximale Gegevensveiligheid en beschikbaarheid. Lage maandelijkse kosten werken extra budgetbesparend. Quentic is flexibel schaalbaar, op de toekomst voorbereid en richt zich gestandaardiseerd naar moderne IT-oplossingen.

Of het nu een  PC, laptop of tablet - de innovatieve technologie van Quentic biedt u alle mogelijkheden die u nodig hebt.

"Of u nou een klein, middelgroot of groot bedrijf bent, de Quentic software biedt de juiste mogelijkheden voor elke grootte en kan meegroeien met uw organisatie. Ervaar het zelf met de standaard voor uw organisatiegrootte."

Mark Knill,
Chief Sales Officer (CSO)

Quentic Mark Knill
Quentic Mark Knill
Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

X