Arbeidsveiligheid

Quentic bevordert gezondheid & veiligheid en zelfbeheer

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera is een logistiek bedrijf en verzorgt de logistiek en leveringen van voertuigen in de Finse steden Hanko, Espoo en Turku. Het bedrijf implementeerde de softwareoplossing van Quentic om de rapportage aangaande arbeidsveiligheidskwesties te faciliteren. 

Quentic heeft het personeel van Assistor-Uuttera Assistor-Uuttera een hulpmiddel aangereikt waarmee zij zelfstandig veiligheidskwesties kunnen melden. "Met Quentic zijn de medewerkers begonnen met het direct rapporteren van veiligheidsobservaties in het systeem, zonder verdere aansporing", zegt Parviainen. Door de toegenomen zelfstandigheid van de medewerkers is het eenvoudiger geworden om de onderliggende zaken van veiligheidsrisico's te achterhalen, corrigerende maatregelen te nemen en deze te monitoren.

"Met Quentic zijn de medewerkers begonnen met het direct rapporteren van veiligheidsobservaties in het systeem, zonder verdere aansporing"

Jouko Parviainen, Specialist in arbeidsveiligheid bij Assistor-Uuttera
Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

Andere onderwerpen

Arbeidsveiligheid

Quentic Health & Safety

Hoe kan HSE-software u helpen om arbeidsveiligheid op lange termijn te verbeteren, medewerkers te motiveren & aansprakelijkheidsrisico’s te minimaliseren? Leer hier hoe u met Quentic uw veiligheidsnormen conform ISO …

Video bekijken
Milieu & duurzaamheid, Arbeidsveiligheid

Voith GmbH & Co. KGaA

Hoe kan milieu- en grondstoffenmanagement op efficiënte wijze in alle vestigingen over de  hele wereld gewaarborgd worden? Het wereldwijd actieve technologiebedrijf Voith slaagt er sinds 2011 samen met Quentic in.

Succesverhaal lezen

Quentic Demo

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen? Leer de software en alle voordelen kennen.

Demo aanvragen