Arbeidsveiligheid

Quentic bevordert gezondheid & veiligheid en zelfbeheer

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera is een logistiek bedrijf en verzorgt de logistiek en leveringen van voertuigen in de Finse steden Hanko, Espoo en Turku. Het bedrijf implementeerde de softwareoplossing van Quentic om de rapportage aangaande arbeidsveiligheidskwesties te faciliteren. 

Quentic heeft het personeel van Assistor-Uuttera Assistor-Uuttera een hulpmiddel aangereikt waarmee zij zelfstandig veiligheidskwesties kunnen melden. "Met Quentic zijn de medewerkers begonnen met het direct rapporteren van veiligheidsobservaties in het systeem, zonder verdere aansporing", zegt Parviainen. Door de toegenomen zelfstandigheid van de medewerkers is het eenvoudiger geworden om de onderliggende zaken van veiligheidsrisico's te achterhalen, corrigerende maatregelen te nemen en deze te monitoren.

"Met Quentic zijn de medewerkers begonnen met het direct rapporteren van veiligheidsobservaties in het systeem, zonder verdere aansporing"

Jouko Parviainen, Specialist in arbeidsveiligheid bij Assistor-Uuttera
Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

Andere onderwerpen

Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Hoe kiest u de juiste EHS-software?

Welke oplossing is het meest geschikt voor uw bedrijf? Ontdek hoe u uw unieke behoeften herkent, het besluitvormingsproces opzet en bepaalt met welke selectiecriteria u rekening moet houden.

Whitepaper downloaden
Arbeidsveiligheid

Quentic Health & Safety

Hoe kan HSE-software u helpen om arbeidsveiligheid op lange termijn te verbeteren, medewerkers te motiveren & aansprakelijkheidsrisico’s te minimaliseren? Leer hier hoe u met Quentic uw veiligheidsnormen conform ISO …

Video bekijken

Quentic Demo

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen? Leer de software en alle voordelen kennen.

Demo aanvragen

X