Arbeidsveiligheid, Audits

Tijdsbesparing en makkelijker werken

Oerlikon Metco Coating Services

Over Oerlikon Metco

Gabriele Schwarz, kwaliteitsmanager bij Oerlikon Metco, vertelt over de voordelen van Quentic bij de dagelijkse activiteiten.Oerlikon Metco produceert in Langenfeld, Nordrhein-Westfalen, functionele oppervlaktes voor gebruik in extreme slijtage- en corrosiecondities. Door zijn technologie van thermisch sproeien biedt het bedrijf een duurzame en grondstofbesparende oplossing. Door de directe samenwerking met oorspronkelijke fabrikanten is het in praktisch alle industrietakken gespecialiseerd. Sinds 2014 gebruikt Oerlikon Metco de softwareoplossing Quentic.

"De toegevoegde waarde van deze software is dat de modules aan elkaar gekoppeld zijn. Als ik een nieuw gegevensrecord aanmaak, heeft iedereen toegang."

Gabriele Schwarz, kwaliteitsmanager, Oerlikon Metco
Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

Andere onderwerpen

Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Hoe kiest u de juiste EHS-software?

Welke oplossing is het meest geschikt voor uw bedrijf? Ontdek hoe u uw unieke behoeften herkent, het besluitvormingsproces opzet en bepaalt met welke selectiecriteria u rekening moet houden.

Whitepaper downloaden
Arbeidsveiligheid

Quentic Health & Safety

Hoe kan HSE-software u helpen om arbeidsveiligheid op lange termijn te verbeteren, medewerkers te motiveren & aansprakelijkheidsrisico’s te minimaliseren? Leer hier hoe u met Quentic uw veiligheidsnormen conform ISO …

Video bekijken

Quentic Demo

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen? Leer de software en alle voordelen kennen.

Demo aanvragen

X