Arbeidsveiligheid, Audits

Tijdsbesparing en makkelijker werken

Oerlikon Metco Coating Services

Over Oerlikon Metco

Gabriele Schwarz, kwaliteitsmanager bij Oerlikon Metco, vertelt over de voordelen van Quentic bij de dagelijkse activiteiten.Oerlikon Metco produceert in Langenfeld, Nordrhein-Westfalen, functionele oppervlaktes voor gebruik in extreme slijtage- en corrosiecondities. Door zijn technologie van thermisch sproeien biedt het bedrijf een duurzame en grondstofbesparende oplossing. Door de directe samenwerking met oorspronkelijke fabrikanten is het in praktisch alle industrietakken gespecialiseerd. Sinds 2014 gebruikt Oerlikon Metco de softwareoplossing Quentic.

"De toegevoegde waarde van deze software is dat de modules aan elkaar gekoppeld zijn. Als ik een nieuw gegevensrecord aanmaak, heeft iedereen toegang."

Gabriele Schwarz, kwaliteitsmanager, Oerlikon Metco
Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

Andere onderwerpen

Arbeidsveiligheid

Quentic Health & Safety

Hoe kan HSE-software u helpen om arbeidsveiligheid op lange termijn te verbeteren, medewerkers te motiveren & aansprakelijkheidsrisico’s te minimaliseren? Leer hier hoe u met Quentic uw veiligheidsnormen conform ISO …

Video bekijken
Milieu & duurzaamheid, Arbeidsveiligheid

Voith GmbH & Co. KGaA

Hoe kan milieu- en grondstoffenmanagement op efficiënte wijze in alle vestigingen over de  hele wereld gewaarborgd worden? Het wereldwijd actieve technologiebedrijf Voith slaagt er sinds 2011 samen met Quentic in.

Succesverhaal lezen

Quentic Demo

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen? Leer de software en alle voordelen kennen.

Demo aanvragen