Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Webinar: De Veiligheidsladder compleet digitaliseren met een geïntegreerd HSE platform

De Veiligheidsladder treden

Bedrijfsongevallen vinden regelmatig plaats door een gebrek aan veiligheidsbewustzijn. In het bijzonder hebben sectoren zoals de bouw, chemie en energie hier vaak mee te maken. De Veiligheidsladder, ook wel bekend als de ‘Safety Culture Ladder’, is een instrument om het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen te meten binnen bedrijven. Met behulp van een HSE software platform is het mogelijk om het volledige proces van de Veiligheidsladder te digitaliseren. Zo bespaart u veel tijd en administratie. Wij graag zien hoe u effectief op de Veiligheidsladder kunt stijgen en het veiligheidsbewustzijn van uw organisatie kunt waarborgen. 

Andere onderwerpen

Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Safety Management Trend Report 2021

Wat zijn de belangrijkste succesfactoren voor arbeidsveiligheid in de toekomst? Onze internationale experts beantwoorden deze en andere belangrijke vragen in ons Europees onderzoek.

Whitepaper downloaden
Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Het digitaliseren van HSE meldingen

Hoe vereenvoudigt u de registratie van incidenten, observaties en audits?

Webinar bekijken
Arbeidsveiligheid

Quentic Health & Safety

Hoe kan HSE-software u helpen om arbeidsveiligheid op lange termijn te verbeteren, medewerkers te motiveren & aansprakelijkheidsrisico’s te minimaliseren? Leer hier hoe u met Quentic uw veiligheidsnormen conform ISO …

Video bekijken