Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Webinar: De Veiligheidsladder compleet digitaliseren met een geïntegreerd HSE platform

De Veiligheidsladder treden

Bedrijfsongevallen vinden regelmatig plaats door een gebrek aan veiligheidsbewustzijn. In het bijzonder hebben sectoren zoals de bouw, chemie en energie hier vaak mee te maken. De Veiligheidsladder, ook wel bekend als de ‘Safety Culture Ladder’, is een instrument om het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen te meten binnen bedrijven. Met behulp van een HSE software platform is het mogelijk om het volledige proces van de Veiligheidsladder te digitaliseren. Zo bespaart u veel tijd en administratie. Wij graag zien hoe u effectief op de Veiligheidsladder kunt stijgen en het veiligheidsbewustzijn van uw organisatie kunt waarborgen. 

Andere onderwerpen

15-02-2023, 10.00 u
Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Webinar: Hoe kiest u de juiste HSEQ software?

Ontdek hoe u de juiste HSEQ software selecteerd en veiligheid op het werk direct verbeterd.

Deelname reserveren
Arbeidsveiligheid, Compliance, Milieu & duurzaamheid

Lahn-Dill waste management

Hoe geeft EHS-software in impuls aan het milieubeheer bij bedrijven? Lees het succesverhaal van afvalverwerkingsbedrijf Lahn-Dill. De toonaangevende milieu-inspanningen van deze afvalverwerking hebben al meerdere …

Succesverhaal lezen
Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Hoe kiest u de juiste EHS-software?

Welke oplossing is het meest geschikt voor uw bedrijf? Ontdek hoe u uw unieke behoeften herkent, het besluitvormingsproces opzet en bepaalt met welke selectiecriteria u rekening moet houden.

Whitepaper downloaden

X