Milieu & duurzaamheid

Kan veiligheid uw prestaties verbeteren?

Het nieuwe EHSQ & ESG management magazine

Kunnen gezondheid en veiligheid op het werk de duurzaamheidsprestaties verbeteren? Het beantwoorden van deze vraag op een bedrijfsgerichte manier is de sleutel tot het succes - zowel voor het EHSQ-management als voor uw CSRD-strategie.

Leer meer over de wereld van GRI-rapporten. Als onderdeel van een boeiende studie zoeken we uit hoe en in welke mate gezondheid en veiligheid op het werk aan bod komen in duurzaamheidsrapporten. De inzichten van onze studie zijn essentieel als u het onderwerp hoger op de agenda van uw bedrijf wilt zetten.

Het magazine laat ook zien hoe u de kloof tussen arbeidsveiligheid en ESG kunt dichten. Laat u inspireren door de experts! Ontdek tevens hoe u via leiderschap op het gebied van veiligheid de moderne veiligheid en gezondheid op het werk op een nieuwsgierige en creatieve manier kunt implementeren en de duurzaamheidsprestaties van uw bedrijf geloofwaardig kunt aantonen en verbeteren!

Andrew Sharman - Daniel Hummerdal - Mireya Rifá Fabregat - Marko Kiema - Stefan Ganzke - Helena Ranängen - Giancarlo Giudici - Loïc Chavaroche

- Internationale deskundigen in dit nummer -

Een eerste indruk van VISIONS & VALUES

Deze thema's zijn te verwachten in het eerste nummer van VISIONS & VALUES.

 • Gezondheid en veiligheid op het werk in duurzaamheidsverslagen

  Samen met de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen Zittau/Görlitz, Duitsland, hebben we een onderzoek uitgevoerd naar duurzaamheidsverslagen van Europese bedrijven om na te gaan hoe en in welke mate zij gezondheid en veiligheid op het werk positioneren. Ontdek waar het onderwerp specifiek kan worden gesitueerd in duurzaamheidsverslagen.

 • Materialiteitsanalyse

  Moet uw managementstrategie "Veiligheid eerst" zijn? Voor Helena Ranängen en haar collega's behoort het interpreteren en prioriteren van duurzaamheidsdoelstellingen tot hun dagelijkse werkzaamheden. Lees hier hoe u de belangen van stakeholders en de zakelijke succesfactoren kunt doorgronden en afwegen.

 • EHSQ & ESG

  Welke synergieën zijn er tussen deze twee werkgebieden? Waarom is gezondheid en veiligheid op het werk een cruciaal onderdeel van de ESG-strategie en hoe is het andersom? Hoe beïnvloedt ESG het EHSQ-beheer? Mireya Rifá Fabregat, Marko Kiema, Giancarlo Giudici en Loïc Chavaroche bieden inzichten.

 • Carrière tussen veiligheid op het werk en duurzaamheid

  Mireya Rifá Fabregat en Loïc Chavaroche combineren ESG en EHS in hun verantwoordelijkheidsgebied. Waar zijn ze begonnen en welke stappen hebben ze gezet op hun carrièrepad? Laat u inspireren en ontdek nieuwe perspectieven voor uw professionele toekomst!

 • Safety Leadership

  Als u de gezondheids- en veiligheidsprestaties van uw bedrijf wilt verbeteren en daarmee ook de ESG-ratings, is één ding het belangrijkst: Safety Leadership. Leer meer van Stefan Ganzke, Andrew Sharman en Daniel Hummerdal over veelgevraagde soft skills en hoe zij medewerkers inspireren met nieuwsgierigheid en innovatie voor veiligheid en gezondheid op het werk en eerder saaie compliance-onderwerpen tot leven brengen.

X