Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Hoe kiest u de juiste EHS-software?

Whitepaper met tips en criteria voor een georganiseerde selectie van de beste oplossing

Stapsgewijze gids voor de juiste EHS-software

Verantwoordelijkheden op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieubeheer op het werk vloeien voort uit een complexe mix van regels, verplichtingen en acties. EHS-specialisten moeten elke dag een verscheidenheid aan informatie verzamelen, documenteren, evalueren en doorgeven. Naadloze samenwerking tussen verschillende afdelingen en met het management is essentieel, net als het betrekken van het voltallige personeel. De juiste EHS-software kan u hierbij ondersteunen en uw werklast drastisch verminderen. Maar hoe gaat u op zoek naar de juiste oplossing?

In dit whitepaper krijgt u gedetailleerde informatie over de aanpak van uw zoektocht, evenals waardevolle tips voor uw besluitvormingsproces. Welke werkprocessen moeten profiteren van de nieuwe oplossing? Welke medewerkers moeten erbij worden betrokken? En met welke selectiecriteria moet rekening worden gehouden bij de keuze van een softwareoplossing? Door deze vragen een voor een te behandelen, kunt u de juiste EHS-software voor uw bedrijf vinden. U krijgt ook praktisch advies over hoe u het management, de begrotingscommissies en andere belangrijke belanghebbenden mee kunt krijgen in de investering.

 

Een voorproefje van ons whitepaper

Dit alles en nog veel meer kunt u lezen in de whitepaper:

 • Identificeer uw behoeften

  Zo ontwikkelt u een status quo voor uw bedrijfsprocessen en stelt u uw unieke eisen aan een EHS-software vast.

 • Werknemers effectief betrekken

  Werkprocessen zijn vaak met elkaar verweven. Bepaal welke kerngebieden en belangengroepen hierbij moeten worden betrokken.

 • Overzicht selectiecriteria

  Krijg informatie en een compacte checklist voor de belangrijke criteria waarmee u rekening moet houden bij de keuze van een software.

 • Overtuig het management

  Waardevolle tips en argumenten om het hoger management en degenen die verantwoordelijk zijn voor budgettering aan boord te krijgen.

X