Compliance

Whitepaper ISO 37301

8 belangrijke punten over de nieuwe norm. Voer audits effectief uit en behaal uw certificering!

ISO 19600 is vervangen - Wat is er veranderd met ISO 37301?

DIN ISO 37301 kan worden gecertificeerd als een zogenaamde Type A-norm - in tegenstelling tot zijn voorganger ISO 19600.90 procent van de nieuwe norm is echter gebaseerd op ISO 19600.

Handleiding en stappenplan Whitepaper geschreven door onze partner SAT GmbH & Co. KG :

  • Profiteren van de standaard

  • Standaard implementeren

  • Medewerkers opleiden

  • Audits effectief uitvoeren

  • Certificering

Ontdek de Whitepaper

Waarom een Compliance Management systeem (CMS)?

Steeds meer regels en wetgeving, nieuwe aansprakelijkheidskwesties voor leidinggevenden, maar ook schandalen in verband met reputatiecrises hebben organisaties steeds meer bewust gemaakt van nalevingsproblemen.Stakeholders verwachten van bedrijven dat ze zorgen voor compliance over de gehele supply chain. Wilt u de naleving van wettelijke voorschriften en wettelijke normen verbeteren? Een compliance management systeem (CMS) vermindert aansprakelijkheidsrisico's en creëert vertrouwen. Het brengt ook voordelen met zich mee bij inkoop, verlaagt de leenkosten en verbetert het imago.

Quentic: Partner Compliance Management

Quentic is een toonaangevende software as a service (SaaS) solution provider in de Europese HSE en MVO/ CSR markt. Meer dan 750 klanten versterken hun HSE- en  MVO / CSR-beheer met de geïntegreerde softwareoplossing die u alle functies biedt die u nodig hebt om uw compliancemanagementsysteem effectief te maken. Met Quentic kunt u uw organisatie en processen naadloos in kaart brengen, uw nalevingsvereisten documenteren, uitgebreide risicobeoordelingen uitvoeren, maatregelen afleiden en een bijbehorende effectiviteitscontrole uitvoeren.

Ontdek meer!

X