Compliance

Whitepaper DIN ISO 19600

Handleiding voor Compliance Management Systeem (CMS)

De toenemende wet- en regelgeving, nieuwe aansprakelijkheidsvragen voor leidinggevenden en een reputatiecrisis zorgen ervoor dat bedrijven steeds meer te maken hebben met compliance uitdagingen. 

Stakeholders verwachten van bedrijven dat zij de wettelijke naleving kunnen waarborgen in de gehele supply chain. Wilt u de naleving van de wet- en regelgeving verbeteren? Een compliance management systeem (CMS) vermindert aansprakelijkheidsrisico's en bevordert het vertrouwen. Het levert voordelen op in afgesloten contracten, een verlaging van kredietkosten en een verbetering van uw bedrijfsimago.

Sinds de invoering van IS0 19600 in 2014 hebben bedrijven zich voor het eerst kunnen oriënteren op een uniforme standaard die door meer dan 160 landen wordt ondersteund. In deze whitepaper leert u zowel hoe u ISO 19600 kunt introduceren als hoe u alle medewerkers van uw organisatie effectief kunt integreren. Ontdek ook hoe u effectief audits kunt uitvoeren en certificering kunt verkrijgen.

Andere onderwerpen

Compliance

Delegeren van taken

Verminder de aansprakelijkheidsrisico's effectief zonder te verzanden in de bureaucratie! De whitepaper toont een praktische manier om wettelijke verplichtingen te delegeren. Zeven testcriteria helpen bij de oefencheck.

Whitepaper downloaden
Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Safety Management Trend Report 2021

Wat zijn de belangrijkste succesfactoren voor arbeidsveiligheid in de toekomst? Onze internationale experts beantwoorden deze en andere belangrijke vragen in ons Europees onderzoek.

Whitepaper downloaden
Compliance

Quentic Control of Work

Breng uw HSE-managers, veiligheidsexperts, medewerkers en externe bedrijven op één niveau voor het uitvoeringsschema en de nodige veiligheidsvoorzieningen. In deze video leggen we uit hoe Quentic u daarbij van dienst kan …

Video bekijken