Ons content-aanbod

Lees meer over wat wij kunnen bieden

Veiligheidsinformatieblad-management

Onderzoek, gegevensoverdracht, opstellen en actualiseren van records voor gevaarlijke stoffen.

Ingrediënten

Update-service voor records voor ingrediënten bijv. volgens REACH of CLP.

Concentreert u zich op uw belangrijke HSE-thema's en maak gebruik van ons omvangrijke aanbod aan content. Wij nemen u bijvoorbeeld het volledige veiligheidsinformatieblad-management incl. actualiseringen uit handen. Uw records voor ingrediënten houden wij volgens de gebruikelijke stoffenlijsten zoals REACH of CLP up-to-date.

De volgende audit staat alweer gepland? Geen probleem – wij voorzien u van auditvragen en vragenlijsten die betrekking hebben op de desbetreffende normvereisten.

Bent u geïnteresseerd? Wij geven u graag advies.

Uitstekende kwaliteit

"Met ons content-aanbod besparen we voor onze klant niet alleen tijd, maar bieden we hem ook een deskundig kader waarop hij kan vertrouwen."

+31 20 491 9141| contact.nl@quentic.com

Mirko Broz,
Team Manager Content Services
Adviseur gevaarlijke stoffen

Mirko Broz
Mirko Broz

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Informatie aanvragen

X