EHSQ- en ESG-content altijd bij de hand

Leun ontspannen achterover en ga met ons veelzijdige content-aanbod aan de slag

Ons content-aanbod

Lees meer over wat wij kunnen bieden

Veiligheidsinformatieblad-management

Onderzoek, gegevensoverdracht, opstellen en actualiseren van records voor gevaarlijke stoffen.

Ingrediënten

Update-service voor records voor ingrediënten bijv. volgens REACH of CLP.

Focus op de EHSQ- en ESG-onderwerpen die voor u het belangrijkst zijn en profiteer van ons uitgebreide contentaanbod. Wij nemen u bijvoorbeeld het volledige veiligheidsinformatieblad-management incl. actualiseringen uit handen. Uw records voor ingrediënten houden wij volgens de gebruikelijke stoffenlijsten zoals REACH of CLP up-to-date.

De volgende audit staat alweer gepland? Geen probleem – wij voorzien u van auditvragen en vragenlijsten die betrekking hebben op de desbetreffende normvereisten.

Om u te helpen uw duurzaamheidsrapportage uit te voeren op basis van best practices, kunnen wij wereldwijd erkende standaarden, zoals GRI-indicatoren, leveren als onderdeel van uw Quentic-oplossing. 

Bent u geïnteresseerd? Wij geven u graag advies.

"Met ons content-aanbod besparen we voor onze klant niet alleen tijd, maar bieden we hem ook een deskundig kader waarop hij kan vertrouwen."

Mirko Broz

+31 20 491 9141| contact.nl@quentic.com

Mirko Broz
Team Manager Content Services

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De cloud-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming, duurzaamheid en kwaliteit.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde, transparante en overzichtelijke manier. 

Informatie aanvragen

X