GRI-normen afgestemd op uw behoeften

Maak gebruik van kant-en-klare duurzaamheidsindicatoren

Indicatorcatalogi voor uw Quentic-systeem

Het wordt steeds belangrijker voor bedrijven om te rapporteren over de acties die zij ondernemen om hun duurzaamheidsstrategie te ondersteunen. Niet alleen potentiële investeerders eisen dat bedrijven voldoen aan bepaalde criteria of kengetallen op het gebied van duurzaamheid en ESG. De EU werkt continu aan uniforme en bindende verslagleggingsnormen die aangeven hoe de activiteiten van bedrijven mensen, economie en milieu beïnvloeden. De normen van het Global Reporting Initiative (GRI) zijn inmiddels uitgegroeid tot de meest gebruikte richtlijnen voor duurzaamheidsrapportage ter wereld.

Is uw bedrijf er klaar voor om uw eigen duurzaamheids- en ESG-rapportage uit te breiden met GRI-indicatoren? Dan kunt u de erkende GRI standaarden rechtstreeks in uw Quentic systeem laten invoeren als een kant-en-klare set datarecords. Wij leveren u graag een selectie van de standaarden op basis van de resultaten van uw materialiteitsanalyse. Dit is een zeer voordelige manier om het best practice model van het GRI te combineren met de geavanceerde rapportage processen van Quentic. Verdere aanvullende indicatoren kunnen flexibel worden toegevoegd.

Bewezen standaarden

Quentic is een gecertificeerde GRI Software en Tools Partner en levert indicatorensets gebaseerd op de volgende standaarden:

VersieBeschikbare talen
GRI Universal Standards 2021Engels

Wilt u GRI-indicatoren toevoegen aan een reeds bestaande reeks specifieke indicatoren in uw bedrijf? Ons team van experts organiseert graag individueel overleg en helpt u bij het selecteren en integreren van de benodigde gegevens voor uw systeem.

Informatie aanvragen

"Met ons content-aanbod besparen we voor onze klant niet alleen tijd, maar bieden we hem ook een deskundig kader waarop hij kan vertrouwen."

Mirko Broz

+31 20 491 9141| contact.nl@quentic.com

Mirko Broz
Team Manager Content Services

X