Individuele toepassingen

Met de Quentic App

Flexibele rapportage.

Met de Quentic App is dat heel eenvoudig!

Individuele formulieren

Stem sjablonen op uw eigen behoeften af

 • Maak met de formulier-editor sjablonen of pas deze aan, zodat deze zijn afgestemd op uw organisatorische eisen
 • Gebruik korte checklists of intuïtieve vragenlijsten
 • Definieer zichtbaarheid, bewerkingsrechten en toewijzingen, om precies de juiste personen te betrekken
 • Een gestructureerde tool voor het configureren van organisatorische processen

Eenvoudig te bedienen interface

 • Intuïtieve drag-and-drop-functie
 • Veel verschillende elementen, bijv. tekstvelden, selectievakjes, kalenderfuncties, GPS-integratie of zelfs elektronische handtekeningen
 • Integreer bedrijfsspecifieke informatie als voorinstelling
 • Met versiebeheer is het eenvoudig uw standaarden overzichtelijk bij te werken

Gebruik zonder App-inlogcode

Betrek derden eenvoudig via Public Reporting

 • Maak Reporting-formulieren die via een link of QR-code zijn op te roepen
 • Kies een locatie en definieer het sjabloon
 • Met een centrale licentie kan een willekeurig aantal gebruikers worden betrokken
 • Advanced Public Reporting: integreer eenvoudig andere IT-systemen en draag informatie over

Over systeemgrenzen heen

Draag informatie heel eenvoudig over

 • Met de Collaboration Feature is een naadloze overdracht van informatie tussen diverse systemen mogelijk
 • Versterkte uitwisseling met dienstverleners en externe bedrijven
 • Voldoe aan de ISO-normen: laat zien hoe u werknemers, aannemers, bezoekers en andere externe stakeholders bij uw HSE-processen betrekt!

Maak gebruik van de Quentic services

Quentic biedt niet alleen softwareoplossingen op maat, maar ook een breed palet aan andere diensten: onze specialisten helpen u graag bij het aanmaken van app-formulieren die precies op uw behoeften zijn afgestemd. Neem gerust contact met ons op!

De belangrijkste functies in een oogopslag

Quentic App

Incident management

Wanneer er zich een bijna-ongeval, materiële schade of persoonlijk letsel voordoet, is snel reageren cruciaal om toekomstige schade of letsel te voorkomen. Maak het melden van incidenten eenvoudig en intuïtief, compleet met notities en foto's. Maar daar houdt het niet op: de Quentic App helpt u niet alleen negatieve incidenten maar ook positieve observaties en EHS-maatregelen precies vast te leggen. Leer van positieve uitkomsten en deel best practices!

Meer informatie

Risico- inventarisatie & evaluatie (RI&E)

Zonder de juiste rapportagetool neemt een RI&E vaak veel tijd in beslag en leidt tot bureaucratisch oponthoud en papierwerk. Bijzonder risicovolle werkzaamheden vragen vaak om een bepaalde flexibiliteit om snel te kunnen schakelen. Gebruik de Quentic App om ter plaatse een RI&E te maken. Evaluaties van verschillende fasen van werkzaamheden zijn net zo eenvoudig te maken als dynamische risico-evaluaties of provisionele risico-evaluaties ter plaatse. Bespaar tijd en houd uw risicodatabase altijd up-to-date!

Meer informatie

Inspecties en audits op locatie

Gaat alles volgens het boekje, ook op de diverse werkplekken? Om restrisico's onder controle te hebben en zich bewust te worden van het algemene veiligheidsniveau in het veld, moeten HSE-specialisten en bedrijfsleiders regelmatig inspecties en audits ter plaatse uitvoeren. Of het nu gaat om veiligheids- en kwaliteitsgerelateerde inspecties of controle van bepaalde HSE-kengetallen – structureer uw bezoeken met de Quentic App! Afhankelijk van uw doelen kunt u de resultaten ad-hoc of via een speciaal formulier vastleggen.

Meer informatie

Op locatie managementbetrokkenheid tonen

Bezoeken van bedrijfsleiders of het hogere management, bijv. in de vorm van safety walks, zijn een effectief instrument om de betekenis van veiligheid op bedrijfsbreed niveau te benadrukken en bewustwording te bevorderen. U kunt ze combineren met toolbox-gesprekken en zo op herkenbare trends wijzen. De Quentic App helpt u deze bezoeken en gesprekken gestructureerd en intuïtief voor te bereiden en te documenteren!

Meer informatie

Managementsysteem-audits

Certificering van uw managementsysteem conform ISO 14001, ISO 45001 of ISO 50001 vraagt om precieze documentatie en uitgebreide verslaglegging. Maar deze audits moeten meer zijn dan alleen een formele procedure. Zorg ervoor dat uw processen langdurig in de praktijk worden gebracht – met de Quentic App! Voldoe eenvoudig en tijdbesparend aan de eisen van de norm, documenteer zaken en leg de bevindingen vast. Met configureerbare e-mail- en pushberichten kunt u de verantwoordelijke personen direct informeren.

Meer informatie
Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X