Rapporten & Whitepapers

Expertise om te downloaden

Whitepaper ISO 45001

De nieuwe norm voor managementsystemen voor gezond en veilig werken is de opvolger van de huidige norm BS OHSAS 18001. Lees hier hoe u kunt profiteren van de voordelen van ISO 45001, hoe u aan de vereisten voldoet en hoe u de certificering behaalt.

Whitepaper ISO 19600

Zorg voor wettelijke naleving in de gehele waardeketen met een compliance management systeem (CMS) conform ISO 19600! Ontdek hoe u de nieuwe standaard kunt introduceren, effectief audits kunt uitvoeren en certificering kunt verkrijgen.

Safety Management Trend Report 2019

Welke ontwikkelingen, uitdagingen en succesfactoren kenmerken arbeidsveiligheid in 2019? Van ISO 45001 naar Industry 4.0 naar Safety Leadership: toonaangevende experts uit acht verschillende landen bespreken wat er dit jaar in beweging is.

Whitepaper Delegeren van taken

Minder is meer! Vermijd een bureaucratische taakverdeling. Het in de praktijk brengen van deze 7 criteria kunnen u helpen om zowel uw aansprakelijkheidsrisico te verminderen als de juiste medewerkers te selecteren om zodoende een effectief team samen te stellen.

Whitepaper Duurzaamheidsbeheer

Hoe kunt u de vereisten van uiteenlopende stakeholder- en marktpotentieel systematisch ontsluiten en toepassen binnen uw bedrijf? Lees hier de 12 voordelen van een gestructureerd duurzaamheidsbeheer.

Wees altijd op de hoogte van Quentic