Inspecties en audits op locatie

Met de Quentic App

HSE-kengtallen op locatie beoordelen en regelmatige inspecties uitvoeren.

Met de Quentic App is dat heel eenvoudig!

Observaties documenteren

 • Leg ontbrekende gegevens en vroege indicatoren heel gemakkelijk vast
 • Maak korte notities en voeg foto's toe
 • Locatie-gerelateerde informatie wordt automatisch toegevoegd
 • Informeer collega's direct via live SafetyFeed en de fotostream
 • Kies speciale app-sjablonen om afzonderlijke factoren te controleren, bijv. valbeveiliging of het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
 • Registreer positieve en negatieve observaties voor elk incident
 • Voeg opmerkingen en foto's toe
 • Krijg een kwantificeerbaar en vergelijkbaar beeld van uw veiligheidsniveau

HSE-kengetallen beoordelen

Observaties opvolgen

 • Alle foto's en rapporten verschijnen in de centrale App Portal en zijn via een kaart aan uw locaties gekoppeld
 • De app updatet automatisch het aantal observaties
 • Met de app kunt u de resultaten filteren en ook exporteren
 • Veiligheidsovertredingen en incidenten kunnen in het Quentic Platform verder worden onderzocht en weergegeven
 • Maak een algemene veiligheidsevaluatie, identificeer vroege indicatoren en laat trends zien
 • Zet zo nodig herstel- en preventieve maatregelen in gang

Voer analyses uit en plan direct acties in

Bewerk meldingen offline en upload later

Gebruik de vele functionaliteiten voor het maken van meldingen van de Quentic App, waar en wanneer u wilt. U bezoekt een fabrieksterrein en wilt ter plaatse een observatie vastleggen, maar hebt geen verbinding met internet? Gebruik dan het app-formulier zoals u dat gewend bent; de gegevens worden automatisch geüpload zodra u weer online bent – u hoeft daar verder niets voor te doen.

Wilt u de komende auditinspecties beter voorbereiden?

De app is eenvoudig uit te breiden met de Quentic module Risks & Audits.

De belangrijkste functies in een oogopslag

Quentic App

Incident management

Wanneer er zich een bijna-ongeval, materiële schade of persoonlijk letsel voordoet, is snel reageren cruciaal om toekomstige schade of letsel te voorkomen. Maak het melden van incidenten eenvoudig en intuïtief, compleet met notities en foto's. Maar daar houdt het niet op: de Quentic App helpt u niet alleen negatieve incidenten maar ook positieve observaties en EHS-maatregelen precies vast te leggen. Leer van positieve uitkomsten en deel best practices!

Meer informatie

Risico- inventarisatie & evaluatie (RI&E)

Zonder de juiste rapportagetool neemt een RI&E vaak veel tijd in beslag en leidt tot bureaucratisch oponthoud en papierwerk. Bijzonder risicovolle werkzaamheden vragen vaak om een bepaalde flexibiliteit om snel te kunnen schakelen. Gebruik de Quentic App om ter plaatse een RI&E te maken. Evaluaties van verschillende fasen van werkzaamheden zijn net zo eenvoudig te maken als dynamische risico-evaluaties of provisionele risico-evaluaties ter plaatse. Bespaar tijd en houd uw risicodatabase altijd up-to-date!

Meer informatie

Op locatie managementbetrokkenheid tonen

Bezoeken van bedrijfsleiders of het hogere management, bijv. in de vorm van safety walks, zijn een effectief instrument om de betekenis van veiligheid op bedrijfsbreed niveau te benadrukken en bewustwording te bevorderen. U kunt ze combineren met toolbox-gesprekken en zo op herkenbare trends wijzen. De Quentic App helpt u deze bezoeken en gesprekken gestructureerd en intuïtief voor te bereiden en te documenteren!

Meer informatie

Managementsysteem-audits

Certificering van uw managementsysteem conform ISO 14001, ISO 45001 of ISO 50001 vraagt om precieze documentatie en uitgebreide verslaglegging. Maar deze audits moeten meer zijn dan alleen een formele procedure. Zorg ervoor dat uw processen langdurig in de praktijk worden gebracht – met de Quentic App! Voldoe eenvoudig en tijdbesparend aan de eisen van de norm, documenteer zaken en leg de bevindingen vast. Met configureerbare e-mail- en pushberichten kunt u de verantwoordelijke personen direct informeren.

Meer informatie

Individuele toepassingen

Quentic biedt een breed palet voor gedefinieerde en bewezen formulieren voor een groot aantal onderwerpen, van incidentmeldingen tot risico-evaluaties of auditresultaten. Is het formulier of de checklist waar u behoefte aan hebt niet in ons aanbod aanwezig, dan kunt u zelf aan de slag met de Quentic App: maak eenvoudig uw eigen sjabloon en definieer uw organisatieprocessen zoals u dat het beste uitkomt. Dezelfde flexibiliteit hebt u bij de samenwerking met derden en bij het gebruik van systemen.

Meer informatie
Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X